You are here:Fantast> Proleće> Francuska> Pariz

Pariz - Paris Je t'aime

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:9 dana, autobus
 • Datum polaska:1. April, 29. Jun
 • Noćenja i smeštaj:4 noćenja, Hoteli 2** sup i 3***
 • Obilasci:Prag, Brno, Kutna Hora, Pariz, Diznilend, Luvr, Versaj, Bamberg
 • Cena:Od 299 €

Media

Pariz - Paris Je t'aime
Download attachments:

9 DANA AUTOBUSOM / 5 NOĆENJA
1. – 9. APRIL 2018. – Uskršnji polazak
29. JUN – 7. JUL 2018.
BRNO – KUTNA HORA – PRAG – PARIZ – VERSAJ - BAMBERG

Prvo su u Pariz došli slikari. Zatim su pisci zauzeli njegove najlepše kvartove. Uz miris slikarskih boja pod pariske krovove ušao je miris duvana iz intelektualnih lula. Danas nikakvim sredstvima nije moguće provetriti pariske mansarde. Za slikarima pohriliše ka gradu svetlosti razni mudraci i ludaci, najlepše žene i najumnije glave sveta... Razmišljati danas o Parizu znači snivati one snove koje je „Belle Epoque“ pružala došljacima iz celog sveta. Pariz je još uvek upaljena sveća na oltaru boemskog života Monmartra, i beskonačno lutanje po kafanicama Monparnasa. Midinete, promukli glas Žilijet Greko; zakovitlani kan-kan u Mulen Ružu, još manje suknje u Foli Beržeru i Lidu. Pariz...to su i intimne večere u separeu „Kod Maksima“... Priče o boemskom životu starog Pariza, o glasu i lutanju „malog vrapčića“, o sjaju minulih vremena... Sve Vas to očekuje u gradu svetlosti, najposećenijem gradu sveta!

Program putovanja:
1. dan (Nedelja 1. April / Petak 29. Jun)   Polazak iz Novog Sada i Beograda u večernjim satima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke ka Moravskoj i Češkoj.
2. dan (Ponedeljak 2. April / Subota 30. Jun)  BRNO – KUTNA HORA - PRAG     Dolazak u prepodnevnim satima u prestonicu Moravske BRNO. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: katedrala Sv. Petra i Pavla, Biskupija, trg Slobode, Stara Radnica, Nova Radnica,… Slobodno vreme oko 2 sata. Nastavak putovanja ka Češkoj. Poseta srednjovekovnom gradu KUTNA HORA koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku, sledi obilazak grada uz razgledanje: crkva Sv. Barbare, najpoznatije znamenje grada sa bajkovitom gotskom fasadom i kitnjastim tornjevima, Jezuitski koledž, Gradska kuća,… Slobodno vreme za šetnju i uživanje u specifičnom ambijentu grada (cca 2 sata). Nastavak putovanja do PRAGA. Dolazak u kasnim popodnevnim satima. Smeštaj u hotel u regiji grada. Noćenje.
3. dan (Utorak 3. April / Nedelja 1. Jul)                PRAG     Doručak. Odjava iz soba i pakovanje stvari u autobus do 9h. Transfer do centra Praga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili fakultativni četvoročasovni obilazak sa lokalnim vodičem grada koji uključuje razgledanje najpoznatijih gradskih znamenja: Hradčani sa katedralom Sv. Vida, Stara Kraljevska palata, bazilika Sv. Đorđa, kvart Mala Strana sa kanalom Čertovka, Karlov most preko Vltave, Stari grad sa Starogradskim trgom i čuvenim Orlojom, Vaclavski trg. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak ka Parizu oko 20h. Noćna vožnja preko Nemačke.
4. dan (Sreda 4. April / Ponedeljak 2. Jul)          PARIZ    Tour Panoramic     Dolazak u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada iz autobusa sa osnovnim upoznavanjem sa gradom svetlosti i njegovim čudesnim pričama: trg Bastilje – mesto nekadašnjeg zloglasnog zatvora; trg Republike sa spomenikom Republici, Opera Garnier – jedna od najčuvenijih operskih kuća sveta; trg Etoal sa Trijumfalnom kapijom; avenija Šanzelize; trg Konkord; ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam; Ajfelov toranj... Smeštaj u hotel u regiji grada u popodnevnim satima. Noćenje.
5. dan (Četvrtak 5. April / Utorak 3. Jul)            PARIZ      Montmartre & City Tour     Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni obilazak Pariza sa posetom Monmartru. U ovom programu ćemo koristiti metro! Odlazak do Pigala. Šetnja jednim od najpoznatijih delova Pariza sa razgledanjem čuvenog kabare kluba „Mulen Ruž“ (spolja) uz priče o kan-kanu i vremenu „Belle Epoque“… Nastavak šetnje ulicom kraj kafea „2 vetrenjače“ u kojem su snimane scene kultnog filma „Čudesna sudbina Amelije Pulen“. Pokazaćemo Vam i mesto gde je po prvi put odigran Tango Parisienne… Odlazak do „brda mučenika“, Monmartra. Razgledanje bazilike Sveto Srce (Sacré-Cœur) koju zbog blještavo bele mermerne fasade nazivaju i „bela golubica“. Odlazak do boemske četvrti Monmartra koja je prepuna živopisnih uličica, prelepih bistroa i restorančića. Šetnja trgom Tertr, ili kako ga nazivaju trg slikara. Slobodno vreme na Monmartru 2 sata. U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem i odlazak metroom do trga Etoal i Trijumfalne kapije, jednog od najvoljenijih simbola Pariza. Šetnja, celom dužinom, Šanzelizeom – najčuvenijom avenijom na svetu (cca 2,5 km). Odlazak do trga Konkord na kojem se nalaze raskošne palate, egipatski Obelisk i prelepe fontane. Jednočasovni predah zua kaficu. Nastavak šetnje kroz dvorske parkove Tiljeri i kroz kapiju Karuzel prolazak do Luvra, nekadašnjeg kraljevskog dvorca a danas jednog od najpoznatijih muzeja na svetu. Nakon kraćeg predaha, nastavak šetnje do ostrva Site, mesta na kojem je nastao Pariz. Kraj velelepne palate Konsijeržeri i Svete kapele, odlazak do katedrale Notr Dam – Bogorodičine crkve o kojoj je sa puno ljubavi pisao Viktor Igo. Na kraju naše ture prošetaćemo se Latinskom četvrti u kojoj se nalazi znameniti Univerzitet Sorbona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
6. dan (Petak 6. April / Sreda 4. Jul)    PARIZ      Versailles Tour & Seine Cruise    Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili poludnevni fakultativni izlet do VERSAJA. Gradić nadomak Pariza svetski je postao poznat od trenutka kada je u njega preseljena prestonica Kraljevine Francuske i kada je izgrađen jedan od najraskošnijih dvoraca na svetu. Naš izlet uključuje i posetu Versajskoj palati sa individualnim obilaskom dvorana i salona koje su koristili članovi francuske kraljevske dinastije Burbon. Parkovi Versaja su posebna priča i potrebno bi bilo nekoliko dana da se kompletno obiđu. Vaše vreme od ulaska u palatu je slobodno da ga skrojite taman po meri kako bi ste stigli i da barem malo virnete u tajne kraljevske parkove Lujeva i da se divite fantastičnim fontanama u kojima su uživali svi ti kraljevi… Polazak iz Versaja put Pariza u 16h. Dolazak do mosta Alma u Parizu i slobodno vreme za individualne aktivnosti ili polazak na jednočasovno fakultativno krstarenje Senom koje će Vam pokazati grad svetlosti iz jednog sasvim drugog – posebnog ugla. Polazak iz centra Pariza ka hotelu u 22h. Noćenje.
7. dan (Subota 7. April / Četvrtak 5. Jul)    PARIZ    Louvre Tour    Doručak. Odjava iz hotela i napuštanje hotela do 9h. Transfer do centra grada. Slobodno vreme ili polazak na fakultativni program koji uključuje organizovanu posetu Muzeju Luvr. Luvr je svakako najpoznatiji i najveći muzej na svetu i naravno da bi Vam bilo potrebno nekoliko dana da ga kompletno obiđete. No, kako bi poseta bila što praktičnija vremenu koje imamo na raspolaganju, mi smo uredili da to bude organizovana poseta sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku koji će Vas za svega 2 sata upoznati sa esencijama muzeja i njegovim naj najvažnijim sadržajima. Nakon tog dela sa vodičem, Vaše vreme u muzeju će biti slobodno tako da ćete imati prilike da Vama najinteresantnije postavke muzeja detaljnije pogledate. Naravno, sa kartom koju budete imali možete ostati u muzeju sve do njegovog zatvaranja (20h). Popodne Vam može biti slobodno za šoping u ulici Rivoli, posetu Ajfelovoj kuli, šetnju Monparnasom… Polazak ka Češkoj oko 22h. Noćna vožnja preko Nemačke.
8. dan (Nedelja 8. April / Petak 6. Jul)    BAMBERG - PRAG    Dolazak u bavarski gradić BAMBERG u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi obilazak jednog od najbajkovitijih gradova. Zavodljivim kućicama na rečnim bregovima nekada naseljenim ribarima govorilo se da je to „Mala Venecija“. U njegovom istorijskom jezgru  su gusto sagrađene zgrade i grad je protkan krivoliniskim ulicama. Bamberg ima i svetski raritet u vidu gotske zgrade skupštine, koja stoji po sredini mosta na reci. Slobodno vreme (3 sata). Nastavak putovanja do PRAGA. Dolazak u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
9. dan (Ponedeljak 9. April / Subota 7. Jul)     PRAG – NOVI SAD - BEOGRAD    Doručak. Odlazak iz Praga u 9h. Putovanje preko Slovačke i Mađarske ka Srbiji. Povratak u Novi Sad/Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

 

CENA ARANŽMANA

+ PAKET IZLETA za uplate u agenciji

299 €

umesto 120 € 
samo 90 €

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenje sa doručkom (kontinentalni „buffet“ - samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Pragu
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 2* u regiji Pariza, na liniji metroa
 • smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe
 • obilazak Kutne Hore, Praga, Bamberga i Pariza-Tour Panoramic prema programu uz tumačenja turističkog vodiča
 • usluge vodiča

Navedena cena paketa uključuje sledeće izlete:

 • Pariz Monmartre & City Tour prema programu
 • Versailles Tour sa uključenom ulaznicom za Versajsku palatu, bez ulaznice za vrtove
 • Seine Cruise – krstarenje Senom
 • Louvre Tour – poseta muzeju Luvr sa uključenom ulaznicom za muzej i lokalnim vodičem
 • Obilazak Praga prema programu sa lokalnim vodičem

U PAKET IZLETA NE ULAZE KARTE ZA METRO KOJE SE ISKLJUČIVO KUPUJU INDIVIDUALNO NA LICU MESTA!!!

Navedena cena ne uključuje:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 8 € u din.protivvrednosti)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 100 €
 • Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 120 €
Fakultativni dvočasovni program sa posetom Bazilici Sen Deni – 20 € (prevoz metroom, ulaznica za baziliku i usluge vodiča) – ovaj program nije uključen u PAKET IZLETA i plaća se isključivo na licu mesta!
U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su:
 • Pariz Monmartre & City Tour – 20 €
 • Versailles Tour – 40 €
 • Krstarenje Senom – 15 €
 • Luvr – 30 €
 • Obilazak Praga – 15 €


DOPLATA ZA ORGANIZOVANI PREVOZ IZ UŽICA, POŽEGE, ČAČKA, LAZAREVCA, KRAGUJEVCA: 20 € (minimum 4 osobe; ograničen broj!)

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE  VRŠI  U DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2018.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2018.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2018. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun.

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!

OPIS HOTELA:

HOTEL JUNO  3*, Prag  www.hoteljuno.cz  ili sličan

Hotel se nalazi u 10. distriktu grada Praga, na liniji metroa uz pomoć kojeg se za 12 minuta stiže u strogi centar grada. Hotel se nalazi u neo-komunističkom soliteru koji je u potpunosti renoviran pre nekih 7 godina i pretvoren u savremen objekat sa preko 250 soba. Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, sef na recepciji (uz doplatu), Info pult, restoran za posluženje doručka, aperitiv bar, Tv salu, konferencijski centar, WiFi u javnim prostorijama (uz doplatu)… Sobe su srednje komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, centralno grejanje.

HOTEL „EUROHOTEL CRETEIL“ 2**s, Pariz-Kretje http://www.hotel-paris-creteil-metro.fr/fr/ ili sličan

Hotel je standardne kategorije i nalazi se u pariškom predgrađu Kretje, na liniji metroa. Hotel poseduje mali lobi sa recepcijom otvorenom 24 sata, aperitiv bar, salon za posluženje doručka (kako je i uobičajeno u Francuskoj, doručak je dosta slab i jednoličan). Sobe su sve sa kupatilom, TV, tel.  

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300055318  „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Cenovnik broj 1  od  26.10.2017.

Upit za rezervaciju

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input