Carski Beč - Prolećne ture

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:4 dana, autobus
 • Datum polaska:Mart, April, Maj
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hoteli 3* i 4*
 • Obilasci:Beč, Bratislava, Šenbrun, Pandorf
 • Cena:Od 89 €

Media

Carski Beč - Prolećne ture
Download attachments:

 5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA
PROLEĆE 2018.
BEČ – BRATISLAVA - PANDORF

Elegantna carska prestonica na kojoj su vekovi ispisali svoje tragove… To nisu bili oni isprazni, dosadni vekovi, već vekovi puni dinamike i događaja… Prestoni grad moćne carevine nije ni mogao nikako drugačije izgledati, nego otmeno i raskošno, i to u svakom centimetru kaldrme starih vremena… Habsburzi su se potrudili da ovaj grad u svemu bude oličenje njihove velike i moćne carevine angažujući niz izuzetnih arhitekata i umetnika koji su radili na izgradnji i ulepšavanju grada… Tokom celog 19. veka, a ponajviše tokom vladavine Franca Jozefa, Beč je zadobijao raskošno ruho koje je sve one koji su dolazili u ovaj grad ostavljalo bez daha… Pored tog starog Beča, postoji i onaj novi, poslovni i užurbani, sa tornjevima i oblakoderima od čelika i stakla… Čak i taj, Novi Beč, izgleda otmeno! 
Program putovanja:
1.dan       Polazak autobusa oko 22h iz Beograda, a iz Novog Sada oko 23h. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2.dan      BEČ                        Dolazak u BEČ u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring štrase – čuveni kružni bulevar koji opasuje istorijski centar Beča (na Ringu se nalaze najraskošnije građevine carske epohe), Trg Marije Terezije sa gotovo identičnim palatama muzeja (Prirodnjački i Istorijski muzej), dvorac Hofburg – zimska rezidencija Habsburgovaca, Parlament Austrije, gotska Gradska kuća, Državna Opera – jedna od najprestižnijih operskih kuća sveta, Univerzitet  – jedan od najstarijih i najuglednijih univerziteta zapadnog sveta, Burg teatar – dvorski teatar, novi deo grada sa Praterom (najstariji zabavni park Evrope) i zgradom Ujedinjenih nacija (UNO City). Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3.dan      BEČ         Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog odlaska u „outlet“ šoping centar PANDORF koji se nalazi oko 30-tak minuta vožnje od Beča. Popodne, fakultativna poseta Dunavskom tornju odakle se pruža prelep pogled na grad. Noćenje.
4.dan      BEČ - BRATISLAVA              Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta letnjoj carskoj rezidenciji Šenbrun uz obilazak prelepih vrtova i posetu samom dvorcu i razgledanje svih odaja otvorenih za javnost u sklopu tzv. „Grand Imperial Tour“. U ranim popodnevnim satima organizovaće se još jedan fakultativni izlet i to do slovačke prestonice BRATISLAVE. Nakon kraće vožnje i dolaska u Bratislavu, sledi organizovani obilazak gradskog istorijskog jezgra (Katedrala Sv. Martina, Glavni trg, Gradska kuća, Mihalska brana…). Uveče je planiran povratak u Beč i polazak ka Beogradu iz Beča oko 20h. Noćna vožnja preko Mađarske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
5.dan  Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA

ARANŽMANA

28.04. – 02.05.2018.  Prvomajsko putovanje

BOCK 3*

99 €

17.05. – 21.05.2018.

BOCK 3*

89 €

31.05. – 04.06.2018.

BOCK 3*

89 €

28.06. – 02.07.2018.

BOCK 3*

89 €

19.07. – 23.07.2018.

BOCK 3*

89 €

16.08. – 20.08.2018.

BOCK 3*

89 €

Navedena cena uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom („švedski sto“ – buffet) u navedenim hotelima sa 3*** ili 4**** u zavisnosti od smene
 • smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom
 • panoramski obilazak Beča
 • usluge turističkog vodiča

Navedena cena ne uključuje:

 • Sve ostale nepomenute usluge
 • Individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 70 €
 • Fakultativni program:

- Dvorac Šenbrun (velika tura) – 25 € / deca 15 €

- Poseta Dunavskom tornju 10 € / deca 5 €

- Izlet do Bratislave – 15 € / deca 10 €

- Izlet do Parndorfa – 10 €

 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji (oko 5€ u din. protivvrednosti)

DOPLATA ZA polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (Železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - 20 € (transfer) / minimum 4 putnika

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 € u zajedničkom ležaju; dete do 6 god. ostvaruje popust 40%; Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz

Doplata za jednokrevetnu sobu (isključivo na upit) – 70 €

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE  VRŠI  U DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 10. 2018.  
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do maja 2018.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20. u mesecu, a najkasnije do 20.10.2018. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun. 

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE:  UZ PRIJAVU ZA PUTOVANJE U AUSTRIJI, OD MARTA 2017. OBAVEZNA JE KOPIJA PRVE STRANE PASOŠA!

OPIS SMEŠTAJA:

HB1 SEEHOTEL BOCK BRUNN 3*** (http://www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html)  

Hotel se nalazi u široj zoni grada Beča, nedaleko od hotela Piramida i šoping centra SCS. Sa centrom Beča povezan je linijom gradskog saobraćaja. Hotel izlazi na malo veštačko jezero i okružen je lepom prirodnom zonom. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, aperitiv bar, lobi sa dnevnim boravkom, WiFi, aperitiv bar, restoran. Doručak se poslužuje tipa „švedskog stola“. Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, WiFi u sobama, mini bar, telefon, grejanje… 

Hotel PIRAMIDA 4**** (https://www.austria-trend.at/de/hotels/eventhotel-pyramide)

Hotel se nalazi u prigradskom naselju Vuzendorf, oko 30 minuta vožnje tramvajem od centra grada. Prekoputa hotela nalazi se poznati tržni centar „SCS“. Hotel je poznati kongresni centar Beča sa velikim brojem smeštajnih jedinica. Od sadržaja poseduje: bazen u zatvorenom sa malim welness centrom, recepciju otvorenu 24 sata, sef na recepciji (uz doplatu), info desk, rent-a-car, 3 restorana za psoluženje obroka, aperitiv bar, prostorija za pušače. Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, telefon, klima uređaj, mini bar.

Hotel ANANAS 4**** (https://www.austria-trend.at/de/hotels/ananas)  

Hotel se nalazi u centru grada, na liniji metroa, i na samo 2 km udaljenosti od Opere, i 1 km od čuvene šoping zone u Mariahilfer štrase. Savremen hotel iz najvećeg austrijskog hotelskog lanca „Austria Trend“. Poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju sa info pultom, sef na recepciji, WiFi zonu, aperitiv bar, salon za posluženje doručka, internet kutak… Sobe su komforne i sve poseduju mini bar, kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, klima uređaj, telefon.

Hotel SENATOR 4**** (http://www.senator-hotel.eu/)   

Hotel se nalazi u centru grada, na liniji gradskog prevoza (bus, tramvaj), i na smo 3 km od čuvenog Ringa. Savremen objekat sa sledećim sadržajima: lobi sa dnevnim boravkom, recepcija otvorena 24 sata, info pult, WiFi zona, salon za posluženje doručka, aperitiv bar, sale za seminare, nekoliko prodavnica… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, TV Sat, telefon, mini bar, klima uređaj.

Hotel RAINERS 4**** (http://www.rainers-hotel.eu/)    

Hotel se nalazi u centru grada, na liniji gradskog prevoza (bus, tramvaj), nedaleko od glavne železničke stanice. Lep i moderan hotel sa brojnim sadržajima: recepcija otvorena 24 sata, info desk, sale za seminare, WiFi, sef na recepciji, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka… Sobe sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, mini bar, klima uređaj, TV Sat, telefon.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja(redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300055318  „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Cenovnik br.13 od 20.03.2018.

Upit za rezervaciju

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input