Nova godina u Srbiji - "Vojvođanska tamburica"

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:2 dana, Autobusom
 • Datum polaska:31. Decembar
 • Noćenja i smeštaj:1 noćenje + svečana novogodišnja večera, Hoteli 3*
 • Obilasci:Bečej, Zamak Fantast, Mokrin, Senta
 • Cena:Rasprodato!

Media

Nova godina u Srbiji - "Vojvođanska tamburica"
Download attachments:

2 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENJE
SVEČANA NOVOGODIŠNJA VEČERA U BAJKOVITOM ZAMKU FANTAST
31.12.2018. – 01.01.2019.
BEČEJ – ZAMAK FANTAST – MOKRIN – SENTA

Čudesna Vojvodina… Usnula, lagana, u pesmama opevana! Krajolici koji se nađoše na slikama starih majstora, kuće u pesmama velikih pesnika, seta i romantika… Priče sa sokaka o sosama i lalama… Kibic fensteri koji miruju i stare firange čipkane… Spojili smo najlepše što Vojvodina ima… I bačko i banatsko… Još ako padne taj prvi sneg Zvonkov, i začini ovo naše putešestvije, ugođaj će biti potpun! Zaista jedinstveno putovanje i pravi način da uđete u novu i srećniju 2019. godinu!

Program putovanja:
1. DAN (Ponedeljak, 31. Decembar)     BEČEJ – ZAMAK FANTAST   Polazak iz Čačka (12h), Lazarevca (13.30h), Beograda (14.30h) i Novog Sada (16h). Putovanje preko Temerina uz priče o grofu Sečenjiju i preko Bačkog Gradišta uz priče o Bisernom ostrvu, jednom starostavnom dvorcu i čuvenom vinu „Krokan“… Dolazak u BEČEJ oko 17h. Po dolasku, sledi kraći obilazak centralnog gradskog trga koji je nedavno u potpunosti rekonstruisan a koji meštani nazivaju „Pogača“. Na trgu se nalazi veličanstvena srpska pravoslavna crkva u baroknom stilu sa čak tri zvonika. Odlazak u objekat „Villa Via“ u Bečeju i smeštaj u sobe. Za drugi deo grupe koji ima rezervisane sobe u zamku Fantast, odlazak do zamka i smeštaj u sobe. Odmor i priprema za „najluđu noć“. Odlazak oko 20h do ZAMKA FANTAST u kojem je organizovana svečana večera za DOČEK NOVE 2019. GODINE. Doček u bajkovitom ambijentu zamka koji se nalazio u posedu Bogdana Dunđerskog. Muzički program. Povratak u smeštaj do 2h ujutro. Noćenje.
2. DAN (Utorak, 1. Januar)     ZAMAK FANTAST – MOKRIN - SENTA     Kasniji doručak. Slobodno vreme ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Poseta ZAMKU FANTAST uz obilazak imanja koje pored dvorca sadrži i ergelu i kapelu Sv. Đorđa u kojoj se nalazi veoma vredan ikonostas, rad Uroša Predića. Nakon obilaska zamka, nastavak putovanja do idiličnog banatskog seoca MOKRIN koje je poznato po gusanima i naravno kao rodno mesto našeg čuvenog pesnika Miroslava Mike Antića. Poseta etno-kućiĐeram“ koja reprezentuje tipičnu banatsko domaćinstvo. Ručak u autentičnom ambijentu. Nakon ručka kraći predah uz mogućnost kupovine čuvenog mokrinskog rolovanog sira. Odlazak do SENTE, jednog od najlepših gradova Banata. Obilazak gradskog jezgra kojim dominira Gradska kuća. Šetnja do obale Tise kraj rodne kuće Stevana Sremca. Na obali Tise se nalazi spomenik čuvene Bitke kod Sente. Povratak u Novi Sad, Beograd, Lazarevac, Čačak u kasnim večernjim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA:

Navedena cena aranžmana ne uključuje:

 • Sve druge ne pomenute usluge i individualne troškove
 • Celodnevni izlet za Zamak Fantast, Mokrin i Sentu sa ručkom - 3000 dinara – PRIJAVA I PLAĆANJE U AGENCIJI!
 • Fakultativna poseta vinskom podrumu u Sremskim Karlovcima sa degustacijom vina 1000 dinara
 • Doplata za jednokrevetnu sobu u Vili Via u Bečeju: 3000 dinara

Popust za sopstveni prevoz izosi 500,00 dinara

1/2+1 sobe su moguće samo u objektu hotela „Villa Via“ u Bečeju – isključivo na upit!

Villa Via Bečej      10.900 din.

Zamak Fantast      16.900 din.

Navedena cena aranžmana uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 1 noćenje sa doručkom („švedski sto“-samoposluživanje ) u odabranom hotelu
 • Svečanu novogodišnju večeru sa muzičkim programom u Zamku Fantast
 • smeštaj u dvokrevetne sobe sobe sa kupatilom
 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča
 • usluge vodiča
 • organizacione troškove

USLOVI PLAĆANJA:

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga NEMA UVEĆANJA. Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2019.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do maja 2019.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2019!

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENA ZA POLASKE IZ ČAČKA I LAZAREVCA: minimum 4 putnika! Doplata 2000 dinara po osobi!

OPIS SMEŠTAJA:
HOTEL „VILLA VIA“ 3***, Bečej  http://becej-hotel.com/o-nama/
Hotel se nalazi u staroj „švapskoj“ kući koja je u potpunosti adaptirana. Nalazi se svega 250 m od strogog centra Bečeja. Raspolaže sa 60 ležaja rasporedjenih u 22 sobe. Sve sobe su komforno i sa ukusom opremljene. Sobe imaju sopstveno kupatilo, TV sa kablovskom mrežom a objekat poseduje i Wireless internet visokog protoka. U sastavu Villa Via je i restoran za 100 osoba kao i terasa za 40 osoba. Hlađenje i grejanje soba je centralno. Hotel poseduje bazen na otvorenom sa termalnom vodom što predstavlja tokom zimskih meseci posebnu atrakciju!
HOTEL „DVORAC FANTAST“ 3***, Bečej http://www.pikbecej.rs/dvorac-fantast/
Dvorac Fantast se nalazi na oko 14 km od Bečeja, na putu ka Bačkoj Topoli. Smaknut sa puta na nekadašnjem imanju Bogdana Dunđerskog. Predstavlja naš najbajkovitiji zamak. Kompleks poseduje glavni dvorac sa sobama i apartmanima u tzv. Beloj kuli, potom depadans – nekadašnji gostinjsi mali kaštel, restoran u glavnom dvorcu, svečane salone u glavnom dvorcu, ergelu, kapelu Sv. Đorđa… Sobe su komforne i sve renovirane. Poseduju kupatilo sa tuš-WC, klima uređaj, centralno grejanje, TV.

NAPOMENA U VEZI SVEČANE NOVOGODIŠNJE VEČERE – meni još uvek nije sačinjen i čim ga dobijemo od zamka Fantast, objavićemo ga kao sastavni deo programa! Po iskustvima iz ranijih godina, večera je osrednjeg kvaliteta, nije svakako „Gala“! Sasvim je pristojna. Muziku obezbeđuje isključivo hotel „Dvorac Fantast“ i mi kao agencija nemamo uticaja na izbor benda!

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs ili na sledećem linku (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300059948 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Cenovnik broj 1 od 04.10.2018.

Napomene u vezi programa NG

PLAĆANJE NOVOGODIŠNJIH  ARANŽMANA 2019 (odluka broj 156/2018):
 • 30% Prilikom rezervacije (plaća se u gotovini ili Platnim karticama)
 • Ostatak u ratama do 20 MAJA 2019. godine (uz deponovanje čekova, Administrativna zabrana na platu, Banka Intesa Kartice, Fond solidarnosti Grada Novog Sada.... isl)- BEZ KAMATE

NAPOMENE:

·   Redosled sedenja u autobusu se isključivo pravi prema datumu prijave. Moguće je doplatiti sedišta u II i III redu po ceni od 15 € po osobi, i u IV i V redu po ceni od 10 € po osobi. Postoji i mogućnost biranja ostalih sedišta ukoliko su raspoloživa, po ceni od 7 € po osobi. Ukoliko na put ide dupli autobus (dubledecker), doplatna sedišta se nalaze na donjoj platformi (dakle II, III i IV red).
·   U pojedinim državama, poput Italije, uvedena je obaveza plaćanja gradske takse na recepciji hotela. Ovaj iznos nije sadržan aranžmanom, plaćaju ga putnici direktno na recepciji hotela prilikom odjave iz soba. Iznos se kreće od 1-2 € po danu i osobi. Za sada je samo Italija uvela ovakvu vrstu direktne naplate od turista
·   Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.
·   Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel odgovara za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
·   Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu
·   Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
·   Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade.
·   Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
·   Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 2,5 do 3,5 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
·   Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
·   Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)
·   Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
·   Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
·   Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
·   Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
·   Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
·   Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni
·   U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.fantast.rs. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa
·   Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
·   Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
·   Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
·   Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležajevi i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.
·   Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetne ili dovkrevetne sobe sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni, manjih je dimenzija i može bitnije ugroziti komfor trećeg putnika (pomoćni ležaj je obično žičani sa tankim dušekom, ili je fotelja ili kauč na razvlačenje)
·   Treća osoba ostvaruje popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe
·   Zbog turističkog profila aranžmana, nije preporučljivo da na isti idu deca mlađa od 12 godina zbog izdržljivosti i sadržajnosti, i naravno zbog obzira prema drugim putnicima u autobusu
·   Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da u vozilu muzika i filmovi koji se puštaju odgovaraju biranoj destinaciji i neutralni su po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može da se individualno za svako sedište podešava, jer ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno, i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
·   Prostor za prtljag u busu je ograničen te je predviđena količina prtljaga po putniku 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga dimenzija ne većih od 50*30*40 cm
·   Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da provere na internetu radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju