Bangkok i Puket

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:10 dana, Avion
 • Datum polaska:Nov, Dec, Jan 2018, Feb, Mart
 • Noćenja i smeštaj:9 noćenja, Hoteli 3* i 4*
 • Obilasci:Bangkok, Puket, James Bond ostrva
 • Cena:Od 850 € Sigurni polasci!

Media

Bangkok i Puket
Download attachments:

10 dana avionom, 9 noćenja
ORGANIZOVANI TURISTIČKI ARANŽMAN
POLASCI: Novembar 2017., Decembar 2017., Januar 2018., Februar 2018., Mart 2018., April 2018., Maj 2018.

Bangkok je prestonica Kraljevine Tajlanda, turističke Meke u Indokini. Predstavlja najtopliji grad na svetu gde prosečna zimska temperatura nije nikada ispod 21°C dok je letnja temperatura 32°C. Na Thai jeziku ovaj grad se naziva Krung Tep što predstavlja samo jedan mali deo njegovog oficijelnog imena koje sadrži 23 reči po čemu je Bangkok svrstan u Ginisovu knjigu rekorda kao naselje sa najdužim imenom na svetu. Grad je osnovan na obalama reke Dao Praja u vreme vladavine sijamske dinastije kada je Tajland, odnosno Sinaj, bio u zenitu svoje moći. U to vreme (od 10.-18. veka) iznikle su mnoge spektakularne budističke građevine širom Tajlanda koje se danas nalaze pod zaštitom UNESCO-a.

Puket – Nalazi se na jugu Tajlanda na obalama Andamanskog mora, a ujedno je i najveće ostrvo Tajlanda. Na ovom mestu nekada je bila džunglu, a sada ga krase prelepi, luksuzni hoteli, marine, plantaže kaučuka, banana, kokosa i ananasa. Puket pruža dosta aktivnosti, kako za mlađe tako i za starije. Tropski raj bogat je prirodnim atrakcijama koje obuhvataju prelepe peščane plaže, providno-plavu vodu, šumovite planine, doline prepune egzotičnih životinja i raznovrsnog biljnog sveta. Neće pogrešiti ni oni koji su željni pravog odmora, jer su tu banje koje nude pravo opuštanje, a ni oni kojima treba uzbudljivih sportova na vodi. Na Puketu ima puno hramova koji su pravi simbol budizma, pa se na svakom ćošku mogu videti Budine statue.
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan     BEOGRAD – BANGKOK     Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Let preko jedne od evropskih metropola ili preko UAE. Nastavak putovanja za Bangkok. Dolazak u Bangkok. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. dan      BANGKOK     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet. Putovanje počinje vožnjom kroz pirinčana polja. Zatim, vožnja se nastavlja brodom iz kog ćete moći da vidite plantaže voća i karakteristične tajlandske kuće. Odlazak do čuvene ploveće pijace koja predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada Bangkoka. Na plovećoj pijaci možete da iznajmite brodić za kupovinu lokalnih proizvoda. Nakon toga obilazak fabrike za rezanje drveta i fabrike dragulja. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan     BANGKOK – AJUTAJA – VAT MAHATAD     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet. Obilazak Ajutaje (Ayutthaya) drevnog grada Tajlanda. Grad je smešten u dolini reke Čao Praja. Grad je osnovan 1350. godine od strane kralja U Thonga. Poseta kraljevskom manastiru Vat Mahatad (Wat Mahathat) u Bangkoku koji je služio kao rezidencija vrhovnog sveštenika. Manastir je izgrađen kako bi se u njemu čuvale Budine relikvije. Unutar manastira ukoliko budete imali sreće, moći ćete da saznate više o svojoj sreći koja Vas očekuje, ili ne, u životu… Ukoliko se zadesite kod manastira u nedelju, imaćete prilike i da posetite sjajnu pijacu amuleta-talismana. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Noćenje.
4. dan     BANGKOK – PUKET     Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Transfer do aerodroma i odlazak avionom na ostrvo Puket. Smeštaj u hotel. Slobodan ostatak dana za individualne aktivnosti i uživanje na prelepim plažama ostrva. Noćenje. 
5. dan     PUKET – FI FI OSTRVA     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet na Fi Fi (Phi Phi) ostrva. Tokom ovog izleta zaista ćemo uživati na prelepoj peščanoj plaži „Maya Bay“, na kojoj je sniman film “Plaža” Leonarda di Kaprija. Družićemo se sa majmunima na „Monkey“ plaži. Na prelepom ostrvu Khai možete se opustiti na beloj peščanoj plaži, uz plivanje u kristalno čistom moru i ronjenje uz uživanje u podvodnom svetu. Povratak u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.
6. dan     PUKET – PHANGNGA ZALIV     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili polazak na fakultativni izlet. Zaliv Phangnga je neverovatno mesto, specifično po krečnjačkim liticama. U zalivu se nalaze mala ostrvca koja su dom zaštićene faune, a pajzaži koji se pružaju duž zaliva ostaviće vas bez daha. Ovaj izlet uključuje i posetu „James Bond“ ostrva gde je sniman jedan film iz serijala o čuvenom agentu 007. Povratak u hotel u popodnevnim  časovima. Slobodno vreme. Noćenje.
7. dan     PUKET     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i uživanje na prelepim plažama Puketa. Noćenje.
8. dan     PUKET – SIMILAN OSTRVA     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili polazak na fakultativni izlet na Similan ostrva. Ostrvska grupa Similan je mali arhipelag sačinjen od 9 ostrvaca razbacanih u kristalno čistom moru. Na našem izletu obićiće se 4 ostrva na kojima će se uživati u prelepim plažama. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Noćenje.
9. dan     PUKET     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i uživanje na plažama Puketa. Noćenje.
10. dan     PUKET – BANGKOK - BEOGRAD    Doručak. Odjavljivanje iz hotela, povratak avionom u Bangkok. Potom nastavak putovanja za Beograd letom iz Bangkoka preko jedne od evropskih metropola ili UAE. Dolazak u Beograd. Kraj programa. 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI U EUR
(AVIO KARTA BEOGRAD-BANGKOK-BEOGRAD + AVIO KARTA BANGKOK-PUKET-BANGKOK + TRANSFERI NA TAJLANDU + 9 NOĆENJA SA DORUČKOM + USLUGE NAŠEG PREDSTAVNIKA NA SRPSKOM JEZIKU)

PERIOD PUTOVANJA

1. novembar 2017. – 15. decembar 2017.

PERIOD PUTOVANJA

15. decembar 2017. – 15. januar 2018.

PERIOD PUTOVANJA

15. januar 2018. – 30. maj 2018.

Smeštaj u hotelima sa 3*

850 €

Smeštaj u hotelima sa 4*

1.050 €

Smeštaj u hotelima sa 3*

905 €

Smeštaj u hotelima sa 4*

1.160 €

Smeštaj u hotelima sa 3*

890 €

Smeštaj u hotelima sa 4*

1.050 €

+ aerodromske takse 280 €

+ aerodromske takse 280 €

+ aerodromske takse 280 €

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio karta Beograd – Bangkok – Beograd
 • Avio karta lokalni let Bangkok – Phuket - Bangkok
 • Transferi aerodrom – hotel – aerodrom u Bangkoku i na Puketu
 • 9 noćenja sa doručkom u hotelima sa 3*** ili 4****po izboru
 • Usluge predstavnika agencije na našem jeziku
 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Aerodromske takse koje su podložne promeni i u trenutku objavljivanja programa iznose ukupno oko 280 € (plaćaju se u agenciji pre polaska na putovanje)
 • Troškovi pribavljanja vize za Kraljevinu Tajland – 30 €
 • Putno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti i u agenciji po ceni od oko 1000 dinara sa pokrićem od 15.000 €
 • Individualni troškovi
 • Fakultativne izlete – cene izleta su podložne promeni i u isključivoj su nadležnosti lokalnog partnera na Tajlandu. Prijava za izlete i plaćanje se isključivo obavlja kod našeg predstavnika u Bangkoku

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE  VRŠI  U DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 50% od ukupne cene aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 50% od ukupne cene aranžmana se plaća prilikom rezervacije + aerodromske takse pre samog putovanja, a ostatak duga se iskazuje u evrima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 05. 2018. za polaske tokom novembra, decembra, januara i februara, odnosno do 20.10.2018. za polaske tokom marta, aprila i maja
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak na 12 mesečnih rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 50% od ukupne cene aranžmana + aerodromske takse pre putovanja, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20. 05.2018. za polaske tokom novembra, decembra, januara i februara, odnosno do 20.10.2018. za polaske tokom marta, aprila i maja. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima. Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun

U cenu je uračunat PDV 20%

OPIS SMEŠTAJA:

IBIS BANGKOK NANA 3*** www.accorhotels.com/gb/hotel-7295-ibis-bangkok-nana/index.shtml ili sličan

Hotel Ibis Bangkok Nana je smešten u centru Bangkoka, 500m od glavne ulice Sukumvit. Od aerodroma je udaljen 21km. Sobe: moderan dekor, sobe imaju brodski pod, kupatilo, sef, TV. Način služenja obroka: Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima recepciju, bar, restoran.

HOTEL GRAND SATHORN 4*** www.thegrandsathorn.com ili sličan

Hotel se nalazi u srcu poslovne I šoping oblasti u Bangkoku, na par minuta hoda od reke Čao Praja. Sobe: svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, klimu, satelitski TV, mini bar, WIFI. Sadržaj hotela: recepcija koja radi 24h, teretana, bazen na krovu, restoran koji služi Thai I internacionalnu kuhinju, parking.

HOTEL DAYS INN PATONG 3*** http://daysinnpatongbeach.com/ ili sličan

Hotel se nalazi u centru Phuketa, na 5min od Patong plaže. Od Jungceylon šoping oblast je udaljena 3min peške. Aerodrom  je na 45min vožnje. Sobe su elegantno opremljene I imaju kupatilo, fen za kosu, TV, balkon. Sadržaj hotela: recepcija koja radi 24h, bar, kafić, restoran, lift, biznis centar, thai masaže, WIFI, parking za goste hotela.

HOTEL LEELAVADEE 4**** www.hytonleelavadee.com ili sličan

Hotel se nalazi na 3min hoda od plaže Patong, 30min vožnje do aerodroma I 15min od tržnog centra Jungcejlon. Sobe: svaka soba ima kupatilo, klimu, sat TV, mini bar, balkon. Sadržaj hotela: recepcija, restoran, bar, fitnes centar, bazen, bazen sa đakuzijem, sauna, thai masaže.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 7 dana pre puta. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom. Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8,Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300055318  „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Cenovnik br. 1, 19.07.2017., Novi Sad

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE BANGKOK - PUKET

CENA ARANŽMANA JE GARANTOVANA SAMO UKOLIKO SE PRILIKOM REZERVACIJE UPLATI 50 % OD UKUPNE CENE ARANŽMANA.
Preporučujemo Vam da osigurate aranžman od otkaza, a prema ponudi i pravilima osiguravajućih kuća, obzirom da su stvarni troškovi otkaza vrlo visoki (oko 90% od cene aranžmana).
 • ¯ Plaćanje fakultativnih izleta na Tajlandu se plaća u lokalnoj valuti (bat/THB).
 • ¯ Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je nedelju dana pre puta.
 • ¯ Plaćanje i doplate u zemlji putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan plaćanja.
 • ¯ Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
 • ¯ Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog  broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje
 • ¯ Lokalno vreme je plus 5 sati u odnosu na vreme u Srbiji.
 • ¯ Struja je 220 volti.
 • ¯ Novac: Nacionalna valuta na Tajlandu je bat (THB). U trenutku objavljivanja programu po zvaničnom kursu 1€ je približno 38 THB. Evri se mogu konvertovati u bilo kojoj banci u Bangkoku. Platne i kreditne kartice se mogu koristiti slobodno na Tajlandu.
 • ¯ Telefoniranje: sve naše mreže imaju roming sa Tajlandom
 • ¯ Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Fantast Tourist
 • ¯ OPIS DESTINACIJE: Kraljevina Taljand se nalazi u jugoistočnoj Aziji. Na severu I istoku se nalazi Laos, na istoku Kambodža, na jugu Malezija, na zapadu Mijanmar. Država Tajland se sastoji od kontinentalnog dela I ostrva Phuket, Phang Nga, Phi Phi ostrva I drugih manjih ostrva u Andamanskom moru. Sa površinom od 514000km2  Tajland je pedeseta zemlja po veličini u svetu. Glavni I najveći grad je Bangkok. Duž zapadne granice Tajlanda sa Mijanmarom šumovite planine postaju sve više kako se protežu ka severu. Najviša među njima je Doi Inthanon 2565m nadmorske visine. U oblasti tajlandskih severnih vrhova ima dosta divljih životinja I tu su najhladnije zime u zemlji. U severoistočnom delu zemlje se nalazi visoravan Korat. U unutrašnjosti zemlje dominira Centralna visoravan kroz koju protiče reka Čao Praja. Klima: na Tajlandu preovladava tropska monsunska klima, na jugu vlažna ekvatorijalna. Kišna sezona traje od juna do oktobra, a sušna od novembra do maja. Temperature se kreću od 19°C- 38°C. Oko 95% stanovništva su etnički Tajlanđani, ostatak čine Kinezi, Malajci, Indijci… Na teritoriji Tajlanda živi 67.959.000 stanovnika. Prosečna gustina naseljenosti je 126 stanovnika/km2. Najveća religija na Tajlandu je budizam – 95%, islam 4% I hrišćanstvo 1%.
 • ¯ Vakcine: Obavezno protiv boginja
 • ¯ Noćni život: Bangkok nudi širok spektar zabave, od noćnih klubova, barova, restorana, do salona za masažu. Noćni život u Bangkoku je skoncentrisan u tri okruga: Bunglamphu, Patpong I Sukhumvit ulica. Na Phuketu na plažama Karon I Kata možete uživati u restoranima I barovima. Za one koji vole živost pravo mesto je Patong plaža, gde je veliki broj restorana, barova I diskoteka.
 • ¯ FAKULTATIVNI IZLETI se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom i u isključivoj su nadležnosti lokalnog partnera! Ne mogu biti sastavni deo naše ponude! Svi fakultativni izleti pobrojani u ovom programu su naš predlog, a cene su sledeće:

-         Phi Phi ostrva, celodnevni izlet – 74 €

-         Celodnevni izlet sa obilaskom grada Ajutaja i ploveće pijace sa krstarenjem – 55 €

-         Celodnevni izlet do Zaliva Phangnga – 38 €

-         Similan ostrva, celodnevni izlet – 89 €

 • ¯ TAJLANDSKA VIZA – Od 1. Avgusta 2017. počeo je sa radom Počasni konzulat Kraljevine Tajland u Beogradu (). Izdavanje viza je izuzetno jednostavno, a za turističku vizu potrebno Vam je sledeće: Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane), Fotokopija prednje strane pasoša, Fotokopija povratne avio karte(dobija se u agenciji), Original potvrda o zaposlenju od strane poslodavca iz Srbije, adresirana na Royal Thai Honorary Consulate Belgrade – Serbia / ili kopija i original (na uvid) đačke knjižice ili indeksa, Popunjen visa formular – sve VELIKIM slovima (popunjavamo ga mi zajedno sa Vama u agenciji), 1 Kolor fotografija 4 x 6 cm, 30 eura u gotovini (za tourist vizu “TR” sa single ulaskom i boravkom do 60 dana (važenje vize 90 dana – u tom periodu je neophodno ući u zemlju). NAPOMENA: Od 01.08.2017. godine nosioci TOURIST vize moraju imati kod sebe novčana sredstva u iznosu od najmanje 20.000 Bahta (oko 510 eura) po osobi ili 40.000 Bahta (oko 1.020 eura) po porodici – u gotovini ili na kreditnoj kartici! ROK ZA IZRADU VIZE: 3-5 radnih dana.