You are here:Fantast> Vesti> Vesti> Aktuelne promocije

Aktuelne promocije

  

Ukoliko ne vidite ponudu kliknite ovde....

Uskršnja putovanja

Sigurni polasci

 

Prevoznik Fudeks, najbolji vodiči, pažljivo odabrani hoteli + dodatni Fantast servis...

 

Provansa

Za Provansu kažu da njeni pejzaži bude snove i čula. Pod ljubičastom bojom lavandinih cvetova, srebrnastosivom bojom stabala masline, narandžastim i cvetnim tonovima zemlje i makova, žutom bojom suncokreta i plavom bojom neba mešaju se mirisi divlje majčine dušice i ruzmarina, žalfije, origana i lavande.

 

Baltička

Kako drugačije nazvati ovo putovanje, sem nezaboravno! I zaista je tako! Toliko malo znamo o malim pribaltičkim državama, nekadašnjim državama u sastavu SSSR-a, a danas državama koje se ponose na svoju stabilnu ekonomiju, bogatu istoriju kao i neverovatno kulturno nasleđe. Prestonice Baltika odišu nekom posebnom lepotom koja odvlači poglede daleko ka horizontima i neobično svetlom nebu…

 

Albanija

Koliko zapravo znamo o ovoj zemlji? Gotovo ništa, sem predrasuda! A predrasude nas uvek sprečavaju da sami sebi otvorimo vidike. Albanija – zemlja orlova! Brdovita, surova!

Ta surovost se ogleda u planinskim predelima i pustarama, a nekako je ocrtana, sasvim prirodno

Carigrad

Istanbul nije glavni grad Turske ali je najveći i predstavlja njen kulturni,istorijski i ekonomski centar. Sa blizu 14 miliona stanovnika Istanbul je jedan od najvećih gradova na svetu po broju stanovnika u gradskom području. ... jedini je grad koji se prostire na 2 kontinenta, Evropu i Aziju.

 
 
FacebookGoogle+

PRATITE NAS

Imate upit? Kontaktirajte nas odmah 021 42 42 84

Fantast Tourist

Jevrejska 8

21000 Novi Sad

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Read 1084 times Last modified on petak, 23 mart 2018 09:15