Wellness & Relax Spa centar nalazi se u sklopu Hotela Kablar i pruža maksimalne uslove za odmor, rekreaciju, relaksaciju i medicinsku rehabilitaciju. Ideja je da se prirodna termomineralna voda na najbolji način iskoristi u cilju prevencije i lečenja bolesti i najvažnije očuvanja zdravlja. Lekovita voda Ovčar Banje spada u kategoriju homeotermi, normalna temperatura ljudskog tela 38°C, na kojoj dolazi do najboje razmene meterija iz ljudskog organizma i mineralne vode. Izuzetno je povoljna za lečenje svih vrsta povreda kostiju, mišićnog tkiva i kožnih oboljenja kao i jačanje organizma. Wellness kao novi trend života savremenih ljudi podrazumeva prirodno okruženje, svež vazduh, čistu vodu, bavljenje sportom, zdravu hranu... Ovčar Banja i Hotel Kablar su idealna destinacija za sve koji vode računa o sebi i svom zdravlju.
  
SAUNA
Korišćenje saune je najbolji prirodan način za oslobadjanje toksina i slobodnih radikala iz organizma. Uživajte u očaravajućim mirisima eteričnih ulja koja osvežavaju i čiste disajne puteve i uspostavljaju harmoniju i ravnotežu duha i tela. 
Cena: 600 din
ANTI-AGE MASAŽA MEDOM I ČOKOLADOM 1h
Podmladjujuće delovanje ulja na bazi meda i čokolade zaintrigiraće svakoga ko želi da što duže očuva mladalački izgled i vitalnost. Elastičnija i mekša koža kao i zdraviji ten su samo neki od pozitivnih efekata vidljivi već nakon par tretmana. 
Cena: 1500 din
MASAŽA
Masaža, kao medicinski metod manipulacije mekim tkivima ljudskog organizma, predstavlja isceliteljsku veštinu koja se prenosila generacijama više hiljada godina. Ta umetnost nežnog dodira uklanja svu negativnu energiju nataloženu u Vašem telu i zamenjuje je sa osećanjem blaženstva.
ELEKTROTERAPIJA
Elektroterapija je veoma efikasan metod otklanjanja bola u kostima, mišićima i tetivama. Wellness Centar Hotela Kablar poseduje najsavremeniji uredjaj Enfar Nonius - Sono Plus 492. Uredjaj radi na principu elektrotalasa i koristi sledeće režime rada: ultrazvuk, tens, interferentna, dijadinamicna i galvanska struja. Sve u cilju očuvanja zdravlja.
Cena: 400 din
 RELAX, SPORTSKA I TERAPEUTSKA MASAŽA
Naš tim iskusnih i visoko obučenih terapeuta pružiće Vam potpun doživljaj opuštanja. U ponudi su parcijalne masaže u trajanju od 30 min. i masaža celog tela od 1h.
Cena: 30 min - 700 din, 1h – 1200 din
 ANTI-CELULIT MASAŽA 45 min
Poseban gel na bazi bršljana korišćen pri masaži ima veoma pozitivan efekat na smanjenje celulita. Probajte i
 
CENA PO OSOBI na bazi polupansiona
VRSTA SMEŠTAJA
CENA
JEDNOKREVETNA SOBA
3.820
DVOKREVETNA SOBA
3.580


Cena obuhvata:

-Noćenje na bazi polupansiona
-Korišćenje bazena sa termalnom vodom

Cena ne obuhvata:

-Sve ne pomenute usluge
-Wellness usluge
-zroškove prevoza
- individualne troškove
 Način plaćanja:
 
Na ime prijave plaća se 30% od ukupne cene aranžmana. Ostatak se može platiti najkasnije 10 dana do polaska, deponovanim čekovima građana za preostali iznos sa dospećem 10. ili 20. u mesecu, platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro) ili na odloženo u 12 mesečnih rata kreditima poslovnih banaka
                                                                                                                                                                                                                 
Uz program važe i primenjuju se Opšti uslovi putovanja usklađeni sa standardima YUTA.
 

Dodaj komentar

Security code
Osvezi

Online - Avio Karte

  NOVI SAD - AERODROM - NOVI SAD  

SAMO ZA PUTNIKE FANTAST TOURIST-a
*Povratni transfer uz uplaćen aranzman kosta samo 20 eura!