Beč (2 noći) - Zima/Proleće

Additional Info

 • Trajanje i prevoz:4 dana, Autobusom
 • Datum polaska:2, 14, 15. Februar; 9 i 23. Mart; 13 i 29. April;
 • Noćenja i smeštaj:2 noćenja, Hoteli ****
 • Obilasci:Beč, Bratislava, Šenbrun, Grincing...
 • Cena:od 99 €

Media

Beč (2 noći) - Zima/Proleće
Download attachments:
 

5 DANA AUTOBUSOM / 2 NOĆENJA
9. – 13. MART  //  23. – 27. MART  //  13. -17. APRIL  //  29. APRIL – 3. MAJ  //  11. - 15. MAJ  //  25. - 29. MAJ 2017.

Elegantna carska prestonica na kojoj su vekovi ispisali svoje tragove… To nisu bili oni isprazni, dosadni vekovi, već vekovi puni dinamike i događaja… Prestoni grad moćne carevine nije ni mogao nikako drugačije izgledati, nego otmeno i raskošno, i to u svakom centimetru kaldrme starih vremena… Habsburzi su se potrudili da ovaj grad u svemu bude oličenje njihove velike i moćne carevine angažujući niz izuzetnih arhitekata i umetnika koji su radili na izgradnji i ulepšavanju grada… Tokom celog 19. veka, a ponajviše tokom vladavine Franca Jozefa, Beč je zadobijao raskošno ruho koje je sve one koji su dolazili u ovaj grad ostavljalo bez daha… Pored tog starog Beča, postoji i onaj novi, poslovni i užurbani, sa tornjevima i oblakoderima od čelika i stakla… Čak i taj, Novi Beč, izgleda otmeno!
Program putovanja:
1.dan      BEOGRAD / NOVI SAD...
Polazak autobusa oko 22h iz Beograda, sa glavne Lastine stanice, dolazni peroni.  Polazak iz Novog Sada oko 23h, sa Železničke stanice, ispred  lokomotive (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana prede putovanje).  Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2.dan      BEČ                        Dolazak u BEČ u prepodnevnim  časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring štrase – čuveni kružni bulevar koji opasuje istorijski centar Beča (na Ringu se nalaze najraskošnije građevine carske epohe), Trg Marije Terezije sa gotovo identičnim palatama muzeja (Prirodnjački i Istorijski muzej), dvorac Hofburg – zimska rezidencija Habsburgovaca, Parlament Austrije, gotska Gradska kuća, Državna Opera – jedna od najprestižnijih operskih kuća sveta, Univerzitet  – jedan od najstarijih i najuglednijih univerziteta zapadnog sveta, Burg teatar – dvorski teatar, katedrala Svetog Stefana – čudesna crkva sa raskošnom gotskom fasadom, novi deo grada sa Praterom (najstariji zabavni park Evrope) i zgradom Ujedinjenih nacija (UNO City). Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3.dan      BEČ         Doručak. Slobodno vreme za samostalno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog odlaska do outlet tržnog centra PARNDORF koji se nalazi na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, itd. Povratak u Beč. Nakon toga fakultativna poseta Dunavskom Tornju, odakle se pruža prelepa panorama na grad ili slobodno vreme. Noćenje.
4.dan      BEČ         Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta carskom dvorcu Šenbrun sa veličanstvenim parkom. Nakon toga fakultativni izlet za Bratislavu ili slobodno vreme. Po dolasku u BRATISLAVU, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak istorijskog jezgra koje se smatra za jedno od najočuvanijih u centralnoj Evropi. Razgledanje:  katedrala Svetog Martina – nekadašnja krunska crkva mađarskih kraljeva, Palata Grasalkovič – rezidencija predsednika Republike, Plava crkva, Mihalska kapija… Slobodno vreme za šetnju romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim  časovima povratak za Beč. Planiran polazak ka Srbiji oko 20h. Putovanje preko Mađarske sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
5.dan  NOVI SAD/BEOGRAD              Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim  jutarnjim  časovima. Kraj putovanja.

TERMINI PUTOVANJA

HOTEL

CENA

ARANŽMANA

SPECIJALNA CENA

09.03. – 13.03.2017.

ANANAS 4*

109 €

99 € do 01.03.

23.03. – 27.03.2017.

PYRAMIDA 4*

109 €

99 € do 15.03.

13.04. – 17.04.2017.    USKRS

PYRAMIDA 4*

119 €

109 € do 01.04.

29.04. – 03.05.2017.    1.MAJ

3*

119 €

109 € do 15.04.

11.05. – 15.05.2017.    

3*

99 €

89 € do 05.05.

25.05. – 29.05.2017.    

3*

99 €

89 € do 15.05.

 

Navedena cena uključuje:

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 2 noćenja sa doručkom („švedski sto“ – buffet) u navedenom hotelu sa 4**** u Beču
 • smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom
 • panoramski obilazak Beča
 • usluge turističkog vodiča

Navedena cena ne uključuje:

 • Sve ostale nepomenute usluge
 • Individualne troškove
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 70 €
 • Fakultativni program:

-         Dvorac Šenbrun (velika tura) – 25 € / deca 15 €

-         Poseta Dunavskom tornju 10 € / deca 5 €

-         Izlet do Bratislave – 15 € / deca 10 €

-         Izlet do Pandorfa – 10 €

 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji (oko 5€ u din. protivvrednosti)
 • Eventualnu turističku taksu za ulazak u zemlje EU – Savet Evrope je najavio mogućnost uvođenja ove takse, ali do dana objavljivanja programa niti je poznata procedura dobijanja dozvole, niti cena iste

DOPLATA ZA polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (Železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - 20 € (transfer) / minimum 4 putnika

Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe(na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 € u zajedničkom ležaju; dete do 6 god. ostvaruje popust 40%; Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz

NAPOMENA: specijalna cena je važeća samo za uplate aranžmana u celosti do naznačenog termina!

 USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE  VRŠI  U DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE

 • Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 10. 2017.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do oktobra 2017.
 • Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani
 •  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20. u mesecu, a najkasnije do 20. 10.2017. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.

Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun

U sve cene je uračunat PDV od 20%

NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite broj pasoša!

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL ANANAS 4****, Beč (http://www.austria-trend.at/en/hotels/ananas)

Hotel pripada prestižnoj austrijskog hotelskoj grupaciji „Austria Trend Hotels“.  Hotel je odlično pozicioniran, u centru grada, na liniji metroa. Od istorijskog jezgra udaljen je svega 2 km. Hotel  poseduje aperitiv bar, restoran, sef na recepciji (uz doplatu), recepciju otvorenu 24 sata sa info pultom, parking. Sobe su 1/2  i 1/2 + 1 sa kupatilom (tuš-WC) i fenom za kosu, TV Sat, mini bar, telefon. Doručak se poslužuje tipa „švedskog stola“.

Hotel PYRAMIDE 4* , Vosendorf/Beč (http://www.austria-trend.at/en/hotels/eventhotel-pyramide)   

Hotel pripada prestižnoj austrijskog hotelskoj grupaciji „Austria Trend Hotels“. Nalazi se  u 14km od centra grada u bečkom predgrađu Vuzendorf, na liniji gradskog prevoza i preko puta velikog tržnog centra „SCS“. Hotel poseduje aperitiv bar, prostor za pušače, restoran za posluženje obroka, konferencijske sale, sef na recepciji (uz doplatu), parking, recepciju otvorenu 24 sata sa info pultom (besplatne mape grada i sl.), mali spa centar sa zatvorenim bazenom. Sobe su u 1/2 i 1/2+1 sa kupatilom (tuš-WC, fen za kosu), TV Sat, mini bar, telefon. Doručak se poslužuje tipa „švedskog stola“.  

SASTAVNI DEO ARANŽMANA SU I POSEBNE NAPOMENE AGENCIJE ORGANIZATORA KOJE SE NALAZE U PROSTORIJAMA AGENCIJE, ILI NA WEB SAJTU: www.fantast.rs (Posebne napomene su vezane za redosled sedenja u autobusu i mogućnosti doplate određenih sedišta, kao i za niz drugih elemenata bitnih za organizaciju putovanja i zadovoljstvo putnika! Pročitajte ih!)

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.
ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika. Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa YUTA standardom.
Organizator putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010
Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br 300050913 „DDOR“ a.d.o. Novi Sad.

Cenovnik broj 1 od 10.11.2016.