Malta o aranžmanu

opis mestaGalerija slika mesta
detaljnije...
opis smestajaGalerija slika smestaja
hoteli 
wikiWikipedia
detaljnije...
mapaMapa  VIRTUELNA TURA
detaljnije...
izletiIzleti
detaljnije...
infoFantast info
detaljnije...

Malta video

kliknite ovde za program u pdf-u...  

PAKET ARANŽMAN 8 DANA AVIONOM / 7 NOĆENJA
Malta je ostrvska zemlja u Mediteranu, južno od Sicilije. Država se sastoji od arhipelaga koji se sastoji od tri velika ostrva Malte, Goza i Komina. Malta ima bogatu istoriju. Ovim teritorijama su tokom istorije vladali Feničani, Grci, Kartaginjani, Rimljani, Saraceni, Normani, Francuzi i Englezi. Država stiče nezavisnost tek 1964. godine, ali još uvek je deo Britanskog komonvelta. Istorija Malte stara je oko 5,000 godina. Sačuvano je bezbroj spomenika iz svih perioda njene burne prošlosti, počev od praistorijskih hramova pa preko Feničana, Normana i vitezova Sv. Jovana Krstitelja, do novijeg doba i engleske dominacije. Svi osvajači koji su ikada vladali ovom zemljom ostavili su svoj trag u njenoj kulturi. Neke od odlika su i običaji primljeni od Italijana a to su proslave venčanja, krštenja i praznika posvećenih raznim svecima. Veliki uticaj engleske vidljiv je i u tome da stanovnici Malte u velikom broju prate engleski fudbal (ali i italijanski), da voze levom stranom, a i autobusi gradskog prevoza su slični engleskim autobusima od pre par decenija.Malteška kuhinja predstavlja spoj tradicionalnih kuhinja mnogih naroda koji su živeli na ovim prostorima. Restorani koji nude tradicionalnu kuhinju su mnogobrojni. Tradicionalna hrana se bazira na sezonskim sastojcima. Tradicija da se sredom i petkom jede riba ostala je i danas ali uglavnom kod starije populacije.
Program putovanja:
1. dan Beograd - Malta: Sastanak učesnika putovanja na aerodromu Beograd u holu za međunarodne polaske 2 sata pre poletanja aviona. (Mogućnost polaska i povratka sa i na kućnu adresu uz doplatu: Transfer na relaciji Novi Sad- Aerodrom- Novi Sad). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga i odlazak na pasošku kontrolu. Direktan čarter let do Malte. Po sletanju sledi pasoška kontrola, podizanje prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave, smeštaj (soba je rezervisana od 16h a moze biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.
Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama.
 2 - 8. dan Malta: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.
8. dan Malta - Beograd: Napuštanje soba do 12h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd.  (Mogućnost polaska i povratka sa i na kućnu adresu uz doplatu: Transfer na relaciji Novi Sad- Aerodrom- Novi Sad).
 
VALETA – glavni grad Republike Malte, tvđava grad, administravtivni i komercijalni centar države, smešten u centralnom delu istočne obale. Sagrađen na malom poluostrvu koje sa obalom formira dva prirodna zaliva od kojih je veći ujedno i glavna luka čitave Malte. Zbog svog istorijskog i kulturnog značaja i očuvanog starog izgleda u velikim zidinama, stavljena je na spisak svetske baštine UNESCO. Na samo 5km od grada nalaze se prelepe plaže. Saobraćaj u gradu je ograničen, a neke glavne ulice su potpuno pretvorene u pešačke zone.
SLIEMA – na severoistočnoj obali, 7km od Valete. Mesto je centar šopinga i noćnog života. Smeštena je na poluostrvu, sa pogledom na Valetu sa jedne strane, i na otvoreno more s druge. Ovde boravi najviše turista, gde se i nalazi najveći broj hotela, prodavnica i pabova, kao i 3km dug kej. Na pešačkoj distanci su turistička mesta St Dzulians i Paceville. Sliema ima stenovitu plažu, gde se turisti mogu kupati  jer su napravljeni  “beach clubs” koji imaju ležaljke, suncobrane i ulaz u more.
ST DZULIAN’S – nekada malo ribarsko mesto, kasnije pretvoreno u letnju rezidenciju lokalnih bogataša, danas je najveći i najživopisniji turistički centar na Malti. Prostire se oko istoimenog zaliva na severnoj obali, na oko 10km od Valete i oko 3km od Slieme sa kojom ga povezuje šetalište uz obalu mora. St Dzulian’s je mesto gde se nalazi distrikt sa najrazvijenijim noćnim životom – Paceville. Tu možete naći sve, od malih barova, preko restorana i pabova do ogromnih diskoteka lociranih uglavnom u okolini luke i sve radi do zore. Plaža je stenovita.
BUDZIBA – je najveće odmaralište na moru. Nalazi se na severozapadu, oko 12km je udaljeno od Valete. Obala koja pripada ovom gradu proteže se od zaliva Salina do zaliva svetog Pavla i pruža divan pogled na obližnja ostrva Komino i Gozo. Plaža u samoj Budzibi je kamenita ali to ne narušava lepotu odmarališta. Voda je duboka, čista i bezbedna za kupače a ravne kamene površine su idealne za sunčanje. Nedaleko od Budzibe u mestu Mellieha nalazi se najveća peščana plaža na Malti, a peščanih plaža ima još i u obližnjim mestima Gharida, Ghajn Tuffieha, Paradise Bay. U Budzibi ima puno barova, kafea i restorana od kojih je većina na samoj obali.
KAVRA – nalazi se na severoistoku ostrva na oko 18 km od Valete i sa Budzibom čini deo zaliva Sv Pavla. Popularno letovalište sa mnoštvom hotela i restorana. Iako je plaža  stenovita ovo mesto je i dalje popularno kod turista. Najbliža peščana plaža se nalazi na oko 8km. Kavra je takođe mesto gde se nalazi jedna od mnogih kula koji su gradili vitezovi Sv Jovana. Kavra kula je danas restoran. Kavra je dom za mnoge sportove na vodi. Letnje temperature dostižu i 400C.
OPIS SMEŠTAJNIH KAPACITETA:
THE BUGGIBA 3*, Budziba www.thebugibbahotelmalta.com  Najam/Noćenje sa doručkom (kontinentalni) Polupansion(meni-izbor više jela)/All inclusive (sve uključeno – doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića…)
Hotel se nalazi u samom centru mesta,  u zalivu Sent Pol. Od stenovite plaže je udaljen  500m. Hotel ima 368soba, sve imaju kupatilo (kada ili tuš/wc), SAT TV, telefon i klimu. Pored glavnog restorana u kojem se služe jela domaće i internacionalne kuhinje, hotel ima piceriju i dva bara. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju sef na recepciji, SAT TV sala, čitaonica, servis za pranje veša, menjačnica i internet centar. Za odmor i rekreaciju hotel nudi otvorene bazene za decu i odrasle, zatvoreni bazen sa đakuzijem i teren za mini golf.
EUROPA  2*,   Sliema   www. europahotel-malta.com                 Noćenje sa doručkom (kontinentalni)
Nalazi se u Sliemi, na šetalištu uz samu stenovitu obalu mora, u blizini  St.Julians - Paceville, centra noćnog života. Ispred hotela je autobuska lokalna stanica i telefonska govornica. Hotel ima 66 soba, svaka ima kupatilo (kada ili tuš/wc) sa fenom, ventilator na plafonu, SAT TV, telefon a samo 15 soba ima balkon sa pogledom na more. Osim restorana hotel ima internet centar, bar, bilijar, menjačnicu i servis pranja veša.
St.JULIAN’S BAY   3*,   St. Dzulians www.stjuliansbayhotelmalta.comNoćenje sa doručkom (kontinentalni)
Hotel je idealno lociran na šetalištu St. Dzuliansa, preko puta stenovite obale, na 200 metara od centra, okružen brojnim kafićima, restoranima, u blizini Casina, 2 km od Slieme i 15 min vožnje lokalnim autobusom od Valete. Nedavno renoviran hotel ima 85 soba, sve standardne sobe suopremljene u vrlo svetlom i modernom tonu, imaju  kupatilo (kada i tuš/wc) sa fenom, balkon, klimu, SAT TV, telefon, internet, sef i minibar. Hotel u ponudi ima restoran poznat po bogatom izboru malteških, italijanskih i ribljih specijaliteta, bar, café, internet, frizerski i salon lepote, rent a car,najam bicikli i prodavnicu suvenira. Gostima je na raspolaganju, uz doplatu,  partnerski klub Neptun, sa otvorenim bazenom, a nalazi se preko puta ulice, uz samo more.
CARLTON   3*,   Sliema     www.carltonhotelmalta.com      Noćenje sa doručkom(kontinentalni)
Hotel Carlton se nalazi na šetalištu pored mora, preko puta male i jedine peščane plaže u Sliemi, a koja se nalazi u sredini stenovite plaže duge 3 km. U neposrednoj okolini hotela se nalaze prodavnice, The Point - najveći shopping mall na Malti, brojni kafići, restorani i barovi. Ispred hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa kojim se može  brzo i jeftino prevesti do St. Juliansa i Valete. Ima 47 soba, svaka ima kupatilo(kada ili tuš/wc), klimu, SAT TV, telefon,  sef, balkon i internet.Moderan, nedavno renoviran hotel ima restoran na 7.spratu sa pogledom na zaliv, menjačnicu, uslugu čuvanja dece i iznajmljivanja bicikli. Gostima je na raspolagnju otvoreni bazen sa barom (sezonski) i terasom za sunčanje na krovu hotela sa pogledom na panoramu celog grada i na more.
NEW TOWER  PALACE  3*, Sliema www.newtowerpalacehotel.com Noćenje sa doručkom (kontinentalni)/ Polupansion (meni-izbor vise jela);  Nalazi se na promenadi uz more i stenovitu plažu i u neposrednoj blizini brojnih prodavnica, restorana, barova. Ispred hotela je stanica lokalnog autobusa kojim se može  brzo i jeftino prevesti do St. Juliansa i Valete. Hotel je renoviran 2005 godine i ima 62 sobe. Standard sobeimaju (kada ili tuš/wc) sa fenom, balkon, klimu, telefon, SAT TV, mini bar, presu za peglanje i sef. Hotelski restoran nudi pansionske obroke kao i a la carte uslugu, a u svojoj ponudi hotel ima dva bara, TV salu i internet. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen na krovu hotela sa barom (sezonski) i terasom za sunčanje.
ALEXANDRA 3*,  St. Dzulians  www.alexandrahotelmalta.com Noćenje sa doručkom (kontinentalni)/Polupansion (meni-izbor više jela);  Nalazi se u Paceville, u blizini diskoteka, pabova, barova i Casina. Udaljen je 500 m od peščane plaže St.George’s Bay.
Ima 145 soba, sve su renovirane sa kupatilom (kada ili tuše/wc) sa fenom, klimom, balkonom, SAT TV, radiom, telefonom, sefom, internetom i mini barom. Gostima je na raspolaganju glavni restoran, snack  bar, bar, servis za pranje veša, internet, TV sala, mini market, prostorija za društvene igre, menjačnica, rent a car  i frizerski salon. U sklopuhotela su dva otvorena bazena - krovni se zimi pokriva i greje, dečiji bazen, fitnes sala, sauna i dva squash terena.
CANIFOR 4*, , Kavra   www.canifor.com   Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/ Polupansion (meni-izbor vise jela)
Nalazi se na oko 150m od promenade i stenovite plaže, na 50m od autobuske stanice, par minuta od prodavnica, restorana, barova i 23km od aerodroma. Hotel sadrži:150 standardnih soba, 20 superior soba,  recepcija, restoran, picerija, kafe, bar, Wi-Fi (uz doplatu na licu mesta), frizerski salon, , bilijar, soba za igre, 2 sale za sastanak.
Sportski sadržaj: 2 bazena, otvoreni đakuzi, unutrašnji bazen, sauna, masaža, teretana, 2 dečija bazena.
Sobe: kupatilo (tuš / kada), klima, telefon, radio, SAT TV, Wi-Fi (uz doplatu), mini frižider (uz doplatu), sef (uz doplatu), . Superior sobe su veće a od osnovnih sadržaja imaju I ketler, peglu I dasku za peglanje, balkon.
PARK  4*,   Sliema    www.parkhotel.com.mt   Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/ Polupansion (meni-izbor vise jela)
Nalazi se 100 metara od promenade uz more duž kamenite plaže, nedaleko od brojnih prodavnica i restorana, tri kilometra od St.Julians - Paceville, centra noćnog života. Autobuska stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i St.Juliansa je ispred hotela.Hotel ima 152 sobe. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš/wc) sa fenom, klimu, balkon, internet, SAT TV, radio, telefon, sef i mini bar .Gostima je na raspolaganju restoran koji nudi širok izbor jela nacionalne iI internacionalne kuhinje, dva bara, servis za pranje veša, menjačnicu i internet centar.Ljubiteljima sportskih aktivnosti i razonode hotel nudi manji  zatvorenibazensa đakuzijem, otvorenibazennakrovuhotelasaterasomzasunčanjeibaromporedbazena, fitnescentar, saunuiprostorijuzadruštveneigre.
BAY STREET  4*,   St. Dzulians  www.baystreet.com.mtNoćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/ Polupansion (meni-izbor vise jela);  Nalazi se u centru  St.Dzulians-a, 50 metara od peščane plaže St.George ‘s Bay, u blizini Casina, diskoteka, pabova i barova. U prizemlju hotela je istoimeni tržni centar (otvoren nedeljom). Hotel ima 125 soba, sve sobe imaju kupatilo (kada i tuš/wc) sa fenom, klimu, SAT TV, radio, telefon, mini bar i presu za peglanje.U sklopu hotela je restoran, bar, frizerski salon, menjačnica i internet. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen na krovu hotela sa prostranom terasom za sunčanje i bar sa pogledom na ceo zaliv i more, sauna, đakuzi, fitnes centar i prostorije za razne masaže.
ST.GEORGE’S PARK & LA VALLETA 3*, St.Julijans  www.sgp.com.mt Noćenje sa doručkom (kontinentalni)/ Polupansion(meni-izbor vise jela);   Resort koga čine dva istovetna hotela, u centru noćnog života, mnogobrojnih klubova, pabova, diskoteka, kafića, restorana, i u blizini Casina, 300 metara od peščane plaže St.George’s Bay. Sadržaji oba kopleksa su dostupni svim gostima. Hotel St.George’s Parkima 432 a hotel La Valleta Resort 457 soba, studija i apartmana. Sve standardne sobe u oba hotela  imaju kupatilo (kada ili tuš/wc) sa fenom, sef, balkon, ventilator na plafonu, SAT TV, radio i telefon. U svom sadržaju hotel ima dva restorana, dva bara, servis za pranje veša, internet, mini market i frizerski salon. Za odmor i rekreaciju hotel u ponudi ima dva otvorena bazena za odrasle i decu, bar pored bazena, zatvoreni bazen, fitnes centar, sauna, prostorije za masažu, bilijar, društvene igre i dva squash terena.
DIPLOMAT  4*,   Sliema  www.diplomat.com.mt    Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/Polupansion(meni-izbor vise jela)
Hotel je preko puta ulice čuvene promenade uz more i stenovita plaža, okružen mnogobrojnim restoranima, pabovima i prodavnicama. Autobuska stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i St.Juliansa (3 km) je ispred hotela.
Hotel ima 111 soba, sve imaju kupatilo (kada ili tuš/wc) sa fenom, balkon sa bočnim pogledom na more, klimu, telefon, SAT TV, radio, mini bar, internet, sef i aparat za kafu i čaj,
Osim glavnog restorana hotel u svom sadržaju ima bar, pab, menjačnicu, servis iznajmljivanja bicikala i rent a car.
Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen na krovu hotela sa đakuzijem, barom i terasom za sunčanje, sauna, fitnes centar a na stenovitoj plaži preko ulice dostupni su i sportovi na vodi.
 
DOLMEN RESORTHOTEL  4*, Kavra  www.dolmen.com.mt Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje) Polupansion(meni-izbor vise jela)Hotelsenalazinasopstvenojstenovitojplaži, 10 kilometara od Slieme i 16 km od Valete. Ima382 sobe, sve imaju kupatilo (kada i tuš/wc) sa fenom, SAT TV, radio, internet, telefon, sef, mini bar i klimu.Pored glavnog restorana, hotel ima a la carte i restoran na plaži, kao i šest barova, od kojih je jedan pored bazena, a dva u kazinu i noćni klub. Od dodatnih sadržaja ima  rent a car, menjačnicu i servis za pranje veša.Gostima su na raspolaganju tri otvorena bazena od kojih je jedan  sa morskom vodom i dva teniska terena. U sastavu Spa centra su zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, različite vrste masaža i salon lepote. Za najmlađe u ponudi je dečiji bazen sa morskom vodom, servis čuvanja dece i mini klub. Na plaži su zastupljeni razni sportovi na vodii ronilački klub.
SEASHELLS RESORT AT SUNCREST 4*, Kavra  www.suncresthotel.com  Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/Polupansion(meni-izbor vise jela),  Ovaj prijatan porodični hotel se nalazi na samoj obali mora u mestu Qawra, 9 km od Slieme. Ima 434 sobe, sve imaju kupatilo (kada i tuš/wc) sa fenom, klimu, telefon, SAT TV, radio i mini bar (standardne some nemaju balkon). Hotel ima nekoliko barova i restorana u kojima se služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje,  internet centar, prodavnicu, servis za pranje i rent a car.Osim velikog bazena koji se nalazi na stenovitoj plaži, hotel ima i zatvoreni bazen, saunu, đakuzi i fitnes centar. Gostima su na raspolaganju tereni za tenis i squash, stoni tenis, bilijar, kao ronilački klub. Najmlađima je namenjen dečiji bazen sa toboganima, mini klub i igraonica.
CAVALIERI HOTEL    4*,   St. Dzulians  www.cavalierihotel.com.mt   Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje) Polupansion(meni-izbor vise jela), Sa pogledom na Balluta bay, hotel se nalazi na samoj obali mora, na ulazu u Portomaso Marinu, u blizini promenade St. Jullians-a, centra noćnog životai glavnih gradskih autobuskih linija.Hotel ima 258 sobe. Svaka soba ima kupatilo (kada ili tuš/wc), klimu, telefon, SAT TV, sef, mini bar i internet.Nedavno renoviranhotel, u svom sastavu ima restoran sa pogledom na zaliv, direktan prilaz moru, internet, menjačnicu, rent a car, i prodavnicu suvenira. Gostima je na raspolaganjulido saveliki otvorenim bazen sa morskom vodom i platformom za sunčanje, suncobranima, kabinama za presvlačenje, tuševima i bazenom za decu. Na istoj platformi je zatvoreni bazen sa solarijumom koji se zimi (novembar-april) greje a leti se otvara i postaje drugi otvoreni bazen. Od ostalih sadržaja dostupna je sauna, đakuzi i fitnes centar.
VIVALDI GOLDEN TULIP   4* sup,   St. Dzulians  www.goldentulipvivaldi.com  Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/Polupansion(meni-izbor više jela)
Nalazi se u centru St.Dzuliansa, 50 metara od mora, 300 metara od casina Dragonara, u blizini brojnih kafeterija, pabova, restorana i diskoteka. Hotel ima 263 sobe. Svaka soba ima kupatilo (kada ili tuš/wc) sa fenom, klimu, internet, SAT TV, telefon, peglu i mini bar. U svom sastavu hotel imaglavni restoran, snack bar, piano bar, sef na recepciji (uz doplatu), salon lepote, pozorište, menjačnicu i prodavnicu.Gostima je na raspolaganjuotvoren bazen na krovu sa terasom za sunčanje, dečiji klub zatvoreni bazen, sauna, fitnes centar, đakuzi, prostorije za masažu, tursko kupatilo.
INTERCONTINENTAL  5*,  St. Dzulians  www.malta.intercontinental.com/icmalta Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/ Polupansion(meni-izbor vise jela)
Nalazi se u centru St.Dzulians-u,  udaljen 200 m od privatne peščane plaže u St.Georges Bay okružen uređenim vrtom.
Ima 451 elegantno uređenih soba. Svaka soba ima kupatilo (kada i tuš/wc) sa fenom, balkon, klimu, internet, SAT TV, radio, telefon, peglu, sef, mini bar i aparat za kafu i čaj., Osim4 restorana sa raznim internacionalnim kuhinjama i 3 bara, hotel u ponudi ima frizerski salon,  rent a car, servis za pranje veša, menjačnicu, dečiji klub i prodavnicu. Gostima je na raspolaganju otvoren bazen na krovu hotela  sa pogledom na zaliv i grad, privatna peščanu plažu, teren za skvoš, terene za kuglanje, kao i Spa centar sa zatvorenim bazeno, fitnes centrom, turskim kupatilom, saunom, prostorijama za masaže i različite vrste tretmana lepote.
RADISSON BLUE RESORT & SPA GOLDEN SANDS 5* Golden Bej www.radissonblu.com/goldensandsresort-malta
Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/ Polupansion(meni-izbor vise jela)
Najluksuzniji hotel na ostrvu,smešten je na stenovitoj litici sa koje se pruža pogled na Golden Bay i pučinu. Hotel ima dve plaže, kamenitu ispred hotela do koje se silazi stepenicama i uređenu peščanu plažu koja je udaljena od hotela nekolimo minuta hoda. Hotel ima 331 sobu. Sve sobe su veoma prostrane, moderno uređene sa luksuznim kupatilima (kada i tuš/wc) sa fenom, balkonom, klimom, SAT TV, telefonom, mini barpm, sefom, internetom  i priborom za čaj i kafu.
Vrhunski specijaliteti serviraju se u 4 elegantna restorana, a lagani obroci, osvežavajuća pića i poslastice u šest barova , od toga po jedan pored bazena i na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel ima  frizerski salon, menjačnicu, prodavnice suvenira, novina i nakiita, servis pranja veša i rent a car. Gostima su na raspolaganju dva otvorena bazena, dečiji bazen, teniski tereni, ronilački centar u okviru Spa centra veličine 1000 m2, đakuzi, sauna, prostorije za masaže i tretmane lepote, parno kupatilo i fitnes centar.
HILTON  5*   St. Dzulians  www.hiltonmalta.com.mt  Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/Polupansion(meni-izbor vise jela); Nalazi se u centru St.Džuliens-u, na obali stenovite plaže, u Portomaso marini, u blizini brojnih kafeterija, pabova, restorana, diskoteka i Dragonara Casina, 3 km od Slieme. Hotel ima 410 moderno opremljenih soba, svaka ima balkon sa pogledom na more ili marinu, kupatilo (kada i tuš/wc) sa fenom, klimu, SAT TV, radio, aparat za kafu i čaj, internet, mini bar i telefon. Ovaj luksuzan hotel u svom sastavu ima  5 restorana raznih internacionalnih kuhinja, 4 bara, rent a car i sef na recepciji.Gostima su na raspolaganju 4 otvorena bazena (jedan samo za odrasle), bazen za decu sa toboganom, kao i Spa centar  hotela koji sadrži zatvoreni bazen, fitnes centar, tursko kupatilo, đakuzi, saunu, prostorije za masažu i razne tretmane. Gosti se mogu zabaviti mnogobrojnim vodenim sportovima ili igrajući tenis, squash ili bilijar.
MARINA SLIEMA HOTEL 3*, Sliema, www.sliemamarinahote.com
Hotel je renoviran i smesten u centru mesta Sliema. U neposrednoj blizini nalaze se kafici, prodavnice i restorani. Hotel se nalazi na obali preko puta autobuske stanice. Sve sobe su potpuno nove, moderno dizajnirane i opremljene sa klima uredjajem, WiFi. Hotel nudi 8 soba za Jacuzzi-jem sa lezaljkama i predivnim pogledom.
EL MERIDIEN 5*,St. Dzulians,www.st.julians.lemeridien.com
Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje)/ Polupansion (doručak - švedski sto –samoposluženje,vecera-meni-izbor vise jela)
Hotel ima pogled na zaliv Baluta Bay u St.Dzulians-u, nalazi se na promenadi uz more, nedaleko od Slieme, u blizini Dragonara Casina i brojnih kafeterija, pabova, restorana i diskoteka.Hotel ima 276 sobe. Standard sobe su veličine 33 m2, svaka ima kupatilo (kada ili tuš/wc) sa fenom, a svaka ima terasu, klimu, telefon, SAT TV, radio, internet, sef (uz doplatu), mini bar, presu za peglanje, pribor za čaj i kafu. Hotel je otvoren 2006. godine u starom, preureñenom zdanju Malteške vile iz 19. veka. Od dodatnih sadržaja hotel ima četiri restorana, tri bara, prodavnice, frizerski salon i menjačnicu.Gostima je na raspolaganju igralište za decu, centar za ronjenje, Spa centar koji u svom sastavu ima tursko,kupatilo, sauna, zatvoren bazen, otvoren bazen na krovu hotela sa barom iz koga se pruža pogled na Sliemu i St.Julians.
RADISSON BLU RESORT 5*,St. Dzulians ,www.radissonblu.com/stjuliansresort-malta
Noćenje sa doručkom (švedski sto -samoposluženje) /Polupansion (doručak - švedski sto –samoposluženje,
vecera-meni-izbor vise jela)Hotel se nalazi u mirnom delu St.Georges zaliva, nadomak St.Juliansa i pruža gostima mogućnost mirnog odmora pored mora. Hotel ima 252 sobe. Svaka standardna soba je ureñena po najvišim standardima hotela 5*, ima kupatilo (kada i tuš/wc) sa fenom, balkon, klimu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, presu za peglanje,internet i pribor za čaj i kafu.Osim tri restorana i 4 bara u sklopu usluga hotel ima frizerski salon, menjačnicu, rent a car i prodavnicu.Gostima su na raspolaganju tri otvorena bazena (dva sa slanom vodom), dva dečija bazena, zatvoren bazen, djakuzi, teretanu, saunu, razne masaže i tretmane lepote, 2 teniska terena i ronilački centar.
RAMLA BAY RESORT 4*,Malieha,www.ramlabayresort.com
Hotel je smesten duz severne obale Malte. Hotel je idealan za odmor i relaksaciju, poseduje sve pogodnosti kako bi gosti hotela uzivali u svom boravku. Hotel je smesten u popularnom delu Malte. Hotel nudi razne pogodnosti: privatnu pescanu plazu, bazeni sa morskom vodom, skola ronjenja, razni sportovi na vodi, restorani sa internacionalnom kuhinjom.Sve sobe su opremljene sa direktnom telefonskom linijom, SAT/TV, klima, terasom ili balkonom, fenom, sefom, mini barom. U okviru hotel nalazi se spa centar sa svim pogodnostima.
RIU SEABANK HOTEL 4*,Malieha,www.seabankhotel.com
Hotel Seabank je na samo 30-ak metara od najpopularnijih plaza na Malti. Hotel je na dobroj lokaciji sa dosta sadrzaja u svom okruzenju a sam boravak u hotelu vam garantuje miran odmor. Hotel poseduje panoramski grejani zatvoreni bazen, laguna stil bazen, deciji bazen. Hotel poseduje AquaMarine Spa&Fitnes centar  gde mozete uzivati u raznovrsnoj ponudi spa programa, masaza i sl. Hotel poseduje i nekoliko restorana. Hotel poseduje otvoren i zatvoren bazen, kuglanje, stoni tenis, teren za odbojku, tenis i mnoge druge sportske aktivnosti. Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje frizider, WiFi, SAT/TV, sef i terasu ili balkon sa pogledom na more ili bastu.Hotel se takodje bavi i organizacijom vencanja.
SAN ANTONIO HOTEL & SPA 4*,Malieha,www.sanantonio-malta.com
Hotel se nalazi na severu Malte, u centru zivahnog letovalista Avra. Hotel je okruzen zelenilom. U okviru hotela nalazi se Spa centar u marokanskom stilu. Hotel poseduje usluge pranja vesa i hemijskog ciscenja, podzemni parking. Hotel poseduje 295 soba, od kojih je 60 porodicnih 8 svitova sa pogledom na more i jedan predsednicki apartman. Sve sobe su opremljene sa: klima uredjajem, grejanjem, kupatilom, fenom za kosu, mini bar, sef. Sve sobe imaju balkon ili terasu. Hotel nudi sirok program animacija na nekoliko svetskih jezika. U okviru hotela nalazi se i klub za decu sa razlicitim aktivnostima i animacijama. Hotel nudi razne sale za sastanke i razlicite oblike dogadjaja sa najjnovijim audio i tehnickom opremom.
 

 

 

Galerije Smeštaja Baner

 

 

Rezerviši Aranžman

 Rezerviši Online!


Plaćanje u ratama na 3 / 6 / 12 meseci - BEZ KAMATE

Online - Avio Karte

  NOVI SAD - AERODROM - NOVI SAD  

SAMO ZA PUTNIKE FANTAST TOURIST-a
*Povratni transfer uz uplaćen aranzman kosta samo 20 eura!